Image Alt

Afspraak

Contact

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken? Stuur ons dan een WhatsApp bericht! Klik op onderstaande WhatsApp knop en geef in je bericht jouw voorkeurs datum, tijd en behandeling aan. Wij voorzien je dan zo spoedig mogelijk van een reactie.

Liever telefonisch contact? Ook dat is mogelijk, klik op onderstaande bel knop of zie hiervoor onze contact pagina.

                           

Voorwaarden afspraak maken

Maak je een afspraak voor een kleurbehandeling zoals balayage of Highlights ? Houd rekening met een aanbetaling van € 50,-. Dan ben jij zeker van een plekje.

Zeg je dezelfde dag af (binnen 24 uur) of kom je niet? Dan krijg je de aanbetaling niet terug.

Bij de rest van de behandeling zal bij No show of te laat afmelden (24 uur van te voren) 50% in rekening worden gebracht.

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag staat Vook Haarbar voor je klaar. Op zaterdag en zondag zijn wij druk bezig om de nieuwste trends en innovaties voor jouw te zoeken, hierdoor zijn wij op deze dagen gesloten.

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes, styling tips of op zoek naar inspiratie? Bekijk onze social media kanalen hier op onze contact pagina.

Algemene voorwaarden en privacy 

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel, benieuwd naar welke gegevens wij van u opslaan bij het doorgeven van onze afspraak- en contactmogelijkheden in onze systemen? Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring hier.